Mijmeren en watertanden met Misérable
Dat een Misérable verre van miserabel smaakt, weten we in België al decennialang! In 1929 maakte een Limburgse bakker de eerste Misérable en sindsdien is deze lekkerij uitgegroeid tot een ware klassieker.
Dat een Misérable verre van miserabel smaakt, weten we in België al decennialang! In 1929 maakte een Limburgse bakker de eerste Misérable en sindsdien is deze lekkerij uitgegroeid tot een ware klassieker.
Een laagje vanilleboterroom tussen zachte amandelbiscuit, met als finishing touch een dekentje van poedersuiker. In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden is de Misérable een ware traktatie voor de smaakpapillen!
Deze taart in huis halen?Wist u dat Misérable eigenlijk geen taart is maar een cake? De basis is immers een luchtige amandelbiscuit, die we combineren met smeuïge vanilleroomboter en afwerken met poedersuiker. Wilt u de taart extra feestelijk maken? Decoreer haar dan met fruit, zoals frambozen, aardbeien en bessen of strooi er chocoladeschilfers of -vermicelli over. Zo geeft u een persoonlijke touch aan deze taartklassieker.
Steeds heerlijk vers
Lekker lang houdbaar
Buitengewoon lekker
suiker
roomboter (melk) 17%
amandelen 16%
eiwit
glucosestroop
tarwebloem
magere melk
ei
tarwezetmeel
plantaardige oliën en vetten (palm)
emulgatoren: E322 (soja), E472b
aroma
verdikkingsmiddel: E401
We houden van taart, dat had je al door. Daarom gaan we ook steeds op
zoek om nieuwe taarten te maken die je lekker lang kan bewaren.